Швидкісні кубики рубика 2021 року

Очікування новинок у світі кубобудування завжди викликає інтерес. Що ж цього разу вигадали провідні бренди спортивних кубів. Інновації інколи копіюються один у одного, і просто подаються під іншою назвою. Іноді бренд змінив дизайн чи контрастність кольорів та анонсує це як новинку. Ми зібрали всі очікувані новинки, які незабаром надійдуть у продаж.

Gan 356 I Carry

Кубик з лінійки розумних кубів від Ган, що підключаються і до роботи, і до телефону. Вони замінили батарею, зробивши так, що заряд тепер тримає 280 годин. Вони прибрали гіроскоп, що значно здешевлює кубик.

Ви, як і раніше, зможете відстежувати свої ходи, швидкість складання, помилки. Навчатися та вивчати нові швидкісні алгоритми складання. Змагатися з будь-якими спідкуберами з усіх куточків світу. Підключати кубик до роботи для скрамблінгу.

DaYan 3x3 Zhanchi Pro М

Даян останнім часом випускає багато гідних спортивних кубів. В основному це бюджетні версії, проте в поєднанні ціна - якість вони конкурують навіть з більш дорогими виробниками. Цього року вони випускають дуже технологічну трійку. З ручним налаштуванням натягу пружин, вибором сили магнітів і класним внутрішнім механізмом.

GAN 11 M Pro

Цей кубик багато хто вже встиг оцінити. Він уже вийшов у продаж у 2021 році. Ган Про вийшов у кількох варіантах з дизайну та внутрішнього пластику. Нововведенням цієї трійки був магнітайзинг. Нова система установки магнітів передбачає їх наявність у кутах і ребрах, а й у хрестовині, і ніжці куточка. У трійці 64 магніти! Обертання дуже незвичайне, доведення сторін просто неймовірне. Його просто та приємно збирати на швидкість.

Крім того, кубик зберігає всі інновації ганівських кубів. Налаштування натягу пружин, стільники, хрестовина. З приємних дрібниць – новий боксик.

MoYu 3х3 WeiLong WR M 2020

Цього рекордсмена, здається, знають уже всі. Ті самі 3,47 секунд! Після його шаленої популярності, Мою постійно його перевипускають із певними оновленнями. Можливо, ці зміни є досить незначними. Проте, кубик справді класний. Він займає лідируючі позиції серед спідкуберів.

QiYi X-Man Design 4x4 Ambition M

У спортивній лінійці X-Man вийшла нова четвірка. Цей куб дуже контролюємо, що дозволяє навіть новачкові спокійно намагатися збирати на швидкість. У цій четвірці запроваджено 96 магнітів для швидкості та стабілізації. Як на нашу думку, кубик трохи сухуватий. Але мастило та налаштування часто вирішують такі моменти.

Крім спортивних швидкісних кубів, 2021 багатий на унікальні незвичайні механічні головоломки. Незвичайний Іві Ск'юб від QiYi, складні коптери від mf8, пірамідки без центру ShengShou.