Що подарувати хлопчику на 3, 5, 7, 10, 12 років

Подарунки для хлопчиків вибирати дуже важко. Адже вибір величезний. Хочеться купити найкращий подарунок для хлопчика, який його порадує. Ми підберемо ідеальні варіанти подарунка для хлопчика під будь-який вік від 2 років.

Подарунок хлопчику на 2 роки, 3 роки, 4 роки

У житті хлопчика 2 – 3 роки це дуже захоплюючий вік. Дитина пізнає світ через навколишнє середовище та предмети, починає розмовляти та вбирати нову інформацію. Це своєрідний перехідний період від малюка до допитливої особистості зі своїм характером. Не просто так психологи називають це кризою трьох років. Це час, коли улюблене слово хлопчика – Я сам. Дитина хоче самостійно вивчати все довкола.

Необхідно підкріплювати його інтерес та підтримувати допитливість хлопчика. Не забороняючи, а пропонуючи альтернативу у вигляді цікавих ігор, конструкторів, пазлів і головоломок. З такими корисними подарунками дитині буде все під силу, і світ буде ще цікавішим.

ТАК ЩО ВРАХУВАТИ ЗА ВІДМІННІ ПОДАРУНКИ ДЛЯ ДИТИНИ 2, 3 РОКІВ:

  • Звісно ж конструктор. Магнітні конструктори Геомаг – найкращий подарунок хлопчику. У колекції швейцарського бренду є магнітні кубики для найменших, такий собі пазл конструктор, магнітні палички та кульки для конструювання різних фігур та форм, магнітні механізми, яйця з яких можна збирати різних роботів, тварин та фантастичних істот.

Конструктори для хлопчиків можуть бути різнокольоровими, чорно білими, що світяться у темряві. Набори також відрізняються кількістю елементів, і їх легко можна поєднувати між собою.

  • Пазли для найменших. У kubik.in.ua представлені австралійський та американський бренди екологічних великих та яскравих пазлів для дітей. Наприклад, пазл палички двосторонній. Хлопчик може орієнтуючись на колір фону складати палички на підкладці та отримувати картинки різних видів транспорту. З цим набором дитина розвиває просторове мислення, уяву, і заразом знайомиться зі світом.
  • П'ятнашки. Тільки починати можна в 2 - 3 роки з об'ємних квітнашок. З такою іграшкою хлопчики знайомляться з квітами, працює дрібна моторика та просторова уява.
  • Змійка. Класична та всім відома головоломка.
  • Зінґо. Воно ж лото. Воно ж цікава освітня настільна гра.

Зінго – це настільна гра від американського бренду Thinkfun. Ігри цього бренду використовують у американській системі освіти. Принцип у настільної гри такої ж, як і у лото. Тільки функції більші.

Є варіант на розвиток мови та вивчення англійської мови. Як ми вже згадували, дитина якраз у тому віці, коли вона вбирає нові знання як губка. Можна купити гру на вивчення рахунку, додавання та віднімання. Грати можна від 1 до 6 осіб.

Подарунок хлопчику на 5 років

У цьому віці вже варто враховувати захоплення та переваги хлопчика. Його уподобання, інтереси, хобі. Добре, якщо дитина написала листа дідові морозу, наприклад, або розповіла вам про свої бажання. В іншому випадку перед вами важкий вибір. Купити щось корисне, що розвиває та захоплююче. І так, щоб хлопчику 5 – 6 років сподобалося. Для цього ми підібрали ідеї корисних подарунків для хлопчика 5, 6 років.

1. Логічні ігри від європейського бренду Евріка.

Це ігри на логіку, просторову уяву, спритність. Як правило, це настільна гра на одного, багатозадачну, з різними рівнями складності. Наприклад, Божевільні Кемпери. 36 карток, за якими необхідно розмістити намет та решту учасників походу на галявині.

2. Безпечний набір для гри в дартс. Ідеальна гра для виплеску невгамовної енергії хлопчика. Активна та динамічна гра на спритність та влучність.

3. Механічні головоломки кубики у вигляді апельсину, слоника, ведмедика або банана. Принцип кубика рубика, а дизайн для дитини цього віку. Щоб захопити та познайомити з механічними головоломками.

4. Настільна гра Коридор для дітей. Стратегічна гра від 2 людей.

5. Гра головоломка Час пік - бестселер логічних ігор світового рівня.

Подарунки хлопчику на 8 років

Починаючи з 8 років, дитина вже серйозний школяр. Розвивається посидючість, терпіння та зосередженість. Хлопчик уже легше може просидіти над якоюсь захоплюючою справою, поратися з якоюсь іграшкою годинником і розбиратися в чомусь новому. Саме тому цей час дорослих головоломок та кубиків рубика.

Без страхів та сумнівів можна купити кубик рубика на подарунок хлопчику 7, 8 років. Підібрати його перший кубик краще, звичайно, разом з ним. Однак завдяки експертним рекомендаціям наших консультантів можна зробити сюрприз дитині. Кубики рубика нині вже не ті скрипучі головоломки. Це новий приємний механізм, якісний кольоровий пластик, плавний хід.

Не бійтеся пробувати і складніші головоломки з дерева та металу. Танграм - наш найулюбленіший варіант подарунка. Це легендарна штучка таїть у собі понад 500 завдань.

Крім класики, можна розглянути 3д моделі машинок, 3д пазли із пластику. Захоплюючі освітні ігри на кшталт Гравітаційного лабіринту, Електричного лабіринту, ігри Чотири в ряд, дженга.

Ідеї подарунків для хлопчиків від 10 років та старше

Подарунки в цьому віці повинні бути не найдитячішими, і не найдорослішими. Це перехідний період для хлопця. Інтереси стають дорослішими. Грати з солдатиками хлопчик 12 років уже не буде.

На допомогу приходять настілки, стратегічні ігри, шахи, шашки та нарди. Литі металеві стильні головоломки, моделювання, неокуб, робот для розбирання складання кубика рубика. Подивитися варіанти можна в розділі подарунків для хлопчиків.